Prijsuitreiking en nieuwsjaarsborrel

Bronvermelding afbeelding: NL-HaNA, ANEFO / neg. stroken, 1945-1989, 2.24.01.05, bestandeelnummer 924-1300. Fotograaf: Peters, Hans / Anefo. Auteursrechthebbende: Nationaal Archief. Licentie: CC-BY-SA (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/nl/).

Op 16 januari vindt om 19:00 de prijsuitreiking plaats van de Open Cultuur Data competitie 2012 aan de Tolhuisweg 2 in Amsterdam (Open State Foundation headquarters). Dan wordt bekend gemaakt welke ontwikkelaars de algemene Goud, Zilver en Brons prijzen en de Nationaal Archief prijs hebben gewonnen. De deadline om je App in te dienen is 31 december 2012!

De totale prijzenpot bedraagt €7.500! Daarbij is de prijsuitreiking meteen de Open Cultuur Data nieuwjaarsborrel. Het precieze programma volgt nog, maar één ding staat voorop: niet teveel plenair praten en vooral veel borreltijd.

We hopen je 16 januari te zien! Laat ons via dit (hele korte) formulier weten of je komt, zodat we niet te weinig hapjes en drankjes inslaan.

Tijd: 19:00-21:00
Locatie:
Tolhuisweg 2 (achter de Tolhuistuin, zie ook deze Google Maps link)
Route: Neem de pont vanaf Amsterdam Centraal station naar de Buiksloterweg. Daarna loop je een paar minuten rechtdoor vanaf de pont. Je vindt dan aan je linkerhand de Open State Foundation.

Bronvermelding afbeelding: NL-HaNA, ANEFO / neg. stroken, 1945-1989, 2.24.01.05, bestandeelnummer 924-1300. Fotograaf: Peters, Hans / Anefo. Auteursrechthebbende: Nationaal Archief. Licentie: CC-BY-SA (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/nl/).


1 Comment

  1. Pingback: Open Cultuur Data: prijsuitreiking en nieuwsjaarsborrel – 16 januari! | cultuurnieuws | Scoop.it

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.