Hackathon in Rotterdam

Op 13 oktober is er weer een Hack de Overheid Hackathon! Dit belooft weer een bijzondere dag te worden met veel open data, interessante workshops en een plek om vette apps te maken. De inloop is vanaf 09.00 9:30 uur en we beginnen om 09.30 10:00 uurMis dit niet! En wel hierom:

  • Bizarre locatie @ Worm. Worm  is een “instituut voor avantgardistische recreatie” te Rotterdam. Om je een beeld te vormen van deze bizarre maar hele vette locatie, check: http://www.venuez.nl/venue-report/worm/. Samen met het initiatief Rotterdam Open data zal Hack de Overheid deze locatie omdopen tot dé broedplaats voor Open Data in Rotterdam!
  • Een hoop nieuwe data! Door een samenwerking met het initiatief Rotterdam Open Data en andere partnerships is er een hoop nieuwe data beschikbaar. De data-eigenaren zijn uiteraard ook op 13 oktober aanwezig en zullen tijdens de ‘datapitches’ kort hun datasets presenteren en de kansen benoemen.
  • Workshops. Tijdens de Hackathon zijn er een aantal interessante Open data workshops te volgen. De netwerken ‘Open Onderwijs Data’, ‘Open Zorg Data’ en ‘Open Cultuur Data’ zijn aanwezig met workshops, maar er gaan ook nieuwe onderwerpen de revue passeren.

Kortom, 13 oktober Hackathon in Rotterdam: Veel Open Data – Bizarre locatie – Interessante workshops – Vette Apps! Wees erbij!

Meld je nu aan!

Aanmelden voor dit event kun je hier doen. Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de Hackathon of volg Hack de Overheid op Twitter en Facebook voor de laatste updates:

Twitter: @hackdeoverheid
Facebook: http://www.facebook.com/Hackdeoverheid

Dit blogbericht verscheen eerder op de website van Hack de Overheid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.