Rijksmuseum

Rijksmuseum

Ontwikkelaar(s): Tizio BV (Pascal de Vink, Gerald Vruggink, Remco Dazelaar)

Beschrijving: Ontdek het Rijksmuseum in Amsterdam! Met deze razendsnelle app heb je de mooiste kunstwerken uit het museum altijd bij de hand. Met de prachtige zoom-functie lijkt het alsof je in het echte Rijksmuseum rondloopt. Bekijk de Top 100, zoek op kunstenaar of laat de kunstwerken random verschijnen. Ook specifieke informatie over de werken en de kunstenaars is opgenomen. Deze app is absoluut voor iedereen die van kunst houdt of voor wie kunst, uit voornamelijk de 17e en 18e eeuw, wil bestuderen. De Rijksmuseum app is leerzaam en visueel mooi vormgegeven, download en ontdek het zelf!

Website: Rijksmuseum

Gebruikte data: Rijksmuseum

Demoblog: geen

App-wedstrijd: Open Cultuur Data Competitie