Open Cultuur Data Challengers

We nodigen je uit voor de lancering van de Open Cultuur Data Challengers op woensdag 22 januari om 19:00 uur in Amsterdam! Op deze avond kom je te weten wat de ‘OCD Challengers’ precies inhoudt en ontmoet je app developers en data beheerders van culturele erfgoedinstellingen. Dus aan de slag met het openen van nieuwe data of je Open Cultuur Data App in 2014? Schrijf je in en kom langs!

Challengers

Je bent vanaf 19.00 welkom. Om 19.30 geven Arjan El Fassed (Open State), Paul Keller (Kennisland) en Johan Oomen (Beeld en Geluid) een sneak preview op de App Challenge, de API(!) en de Masterclass. Afsluitend is er een netwerkborrel waar je andere appmakers en medewerkers van culturele erfgoedinstellingen kan ontmoeten.

Open Cultuur Data

Het Open Cultuur Data-netwerk is in 2011 geleden gestart door Beeld en Geluid, Hack de Overheid (formeel: Open State) en Kennisland om meer cultuurdata open te maken en de ontwikkeling van gave Apps te versnellen. Dè plek om andere #opencultuurdata fans te ontmoeten en expertise te vinden.

We hopen je 22 januari te zien! Schrijf je in voor 15 januari, zodat we niet te weinig hapjes en drankjes inslaan.

Tijd: 19:00-21:00 uur
Locatie: Hoofdkantoor Hack de Overheid op de Tolhuisweg 2, Amsterdam
Route: Neem de pont vanaf Amsterdam Centraal station naar de Buiksloterweg. Daarna loop je een paar minuten rechtdoor vanaf de pont. Je vindt dan aan je linkerhand HET GEBOUW de Open Coop, het hoofdkantoor van Hack de Overheid.

Open Cultuur Data Challengers wordt mogelijk gemaakt met ondersteuning van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Geef een reactie